te koop

Immo Boon streeft ernaar om zowel inzake verkoop als verhuur een gevarieerd aanbod in portefeuille te hebben en dit op de beste manier te communiceren naar potentiële kopers en huurders.

Wij handelen elke verkoop en verhuring af met de nodige discretie en professionalisme eigen aan een BIV-erkend makelaar die de nodige opleiding en werkervaring heeft opgedaan.

Hoeilaart

Prijs: VERKOCHT
EPC 994kwh/m² Prachtig gelegen woning op uitzonderlijk stuk grond van 36are. In doodlopende straat (Paardenwater 14 te Hoeilaart)nabij natuurgebied en niet ver van E411. Inkom, living met open haard, ingerichte keuken, 2 slpk, 1 badkamer, wc, garage 1w.
Meer info
Sint-Lambrechts-Woluwe

Prijs: VERKOCHT
EPB classe D Appartement gelegen Thedore de Cuyperlaan 123/39 te Sint-Lambrechts-Woluwe. Inkom met wc, living met open haard, super uitgeruste keuken, douchekamer, 2 slaapkamers met ingebouwde kasten, groot terras en kelder.
Meer info
Overijse

Prijs: 130.000€
Gebroeders Danhieuxstraat 26 te Overijse. In een rustige straat pal in het centrum van Overijse: bouwgrond voor een 3-gevel woning. Geen bouwverplichting. Mogelijkheid tot het bouwen van een 1-gezinswoning 10m x 15m.
Meer info
Overijse

Prijs: 160.000€
Gebroeders Danhieuxstraat 28 te Overijse. In een rustige straat pal in het centrum van Overijse: bouwgrond voor een 3-gevel woning. Geen bouwverplichting. Mogelijkheid tot het bouwen van een 1-gezinswoning 10,8m breedte bij 15m diepte.
Meer info


(c) copyright 2006 Immo Boon | All rights reserved to www.immoboon.be