te koop

Immo Boon streeft ernaar om zowel inzake verkoop als verhuur een gevarieerd aanbod in portefeuille te hebben en dit op de beste manier te communiceren naar potentiŽle kopers en huurders.

Wij handelen elke verkoop en verhuring af met de nodige discretie en professionalisme eigen aan een BIV-erkend makelaar die de nodige opleiding en werkervaring heeft opgedaan.

Huldenberg

Prijs: VERHUURD
de Peuthystraat 5A Huldenberg. Mooie winkelruimte in het commerciŽle centrum van Huldenberg. Parkeermogelijkheid voor de deur, vlot bereikbaar. Dubbele vitrine van 7m in totaal. 44m≤ show room + wc. Geen gemeenschappelijke kosten in gebouw.
Meer info
Overijse

Prijs: VERHUURD
EPC 192kwh/m≤ Leegheid 1 bus 4 te Overijse. Appartement in het centrum van Overijse bestaande uit: inkom, living, ingerichte keuken, berging, douchekamer, wc, 1 slaapkamer met dressing en balkon. Garage 1w is 75Ä extra / maand.
Meer info
Hoeilaart

Prijs: VERHUURD
EPC 44kwh/m≤ Koldamstraat 32 te Hoeilaart. Nieuwbouwappartement op de 3de verdieping van een klein gebouw met lift: inkom met wc, living met open uitgeruste keuken en terras, 2 slaapkamers, 1 badkamer, berging, kelder en parkeerplaats voor 1 wagen.
Meer info
Overijse

Prijs: VERHUURD
EPC 215kwh/m≤ Vorststraat 46 te Overijse/Tombeek. Inkom met wc, living met open haard en open super uitgeruste keuken, garage 2 wagens met bergingsmogelijkheid, 4 slaapkamers, 1 badkamer, 1 douchekamer, terras en ruime mooi aangelegde tuin.
Meer info
Overijse

Prijs: 1.000Ä
Kantoorruimte aan de Terhulpensestw 272, vlak aan een opritcomplex met de E411. Momenteel ingericht als verzekerings-en bankkantoor. Inkom met loketbalie en beveiligde inkom, 3 bureelruimtes, 1 vergaderruimte, wc en 1 keuken. Kelder als opslag.
Meer info
Overijse/Jezus-Eik

Prijs: 975Ä
EPC 139kwh/m≤ Witherendreef 33A te Jezus-Eik. Inkom, living met open super ingerichte keuken, terras, 2 slaapkamers, 1 ingerichte dressing, 1 badkamer, wc, garage 1w + staanplaats voor 1w. Luxueuze afwerking!
Meer info


(c) copyright 2006 Immo Boon | All rights reserved to www.immoboon.be